نمایشگر دسته ای مطالب
بارش باران در بافق موجب آب گرفتگی معابر شد.
بارش باران در بافق موجب آب گرفتگی معابر شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بافق ، به دنبال بارش باران در شهر بافق که از ساعت 18:30 روز دوشنبه آغاز شد 17/7 میلیمتر بارندگی داشته که نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است.
مدیر هواشناسی بافق طی گزارشی افزود : طی 6 ساعت بارندگی در شهرستان بافق بیشترین بارندگی با 28 میلیمتر مربوط به روستای قطرم و کمترین آن مربوط به روستای باقر آباد با میانگین 16 میلی متر بوده است.
گفتنی است طی شب گذشته بارندگی در دهستانهای کوشک و سبزدشت با 22/5 و 22 میلیمتر گزارش شده که موجب سرریز شدن بند خاکی روستای دولت آباد و قطرم شده است.
این بارندگی خسارتی به معابر عمومی در سطح شهرستان و پل های جاده بافق – شادکام و کشاورزان منطقه بافق به بار داشته است.
میزان خسارت وارده به منازل مسکونی ، معابر عمومی ، مزارع و جاده های دسترسی تا کنون بیش از 70 میلیارد ریال گزارش شده است.