نمایشگر دسته ای مطالب
بیش از 2500 متر مربع فضای ورزشی در بافق افتتاح شد
بیش از 2500 متر مربع فضای ورزشی در بافق افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بافق ، به مناسبت هفته بسیج با حضور فرماندار ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از مسئولان شهرستان بافق و همزمان با سراسر کشور بیش از 2500 متر مربع فضای ورزشی افتتاح و به بهره برداری رسید .
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بافق در حاشیه افتتاح این سالنهای ورزشی اظهار داشت: این فضای ورزشی شامل چهار سالن کوچک و بزرگ است که در نقاط مختلف بافق برای حوزههای مقاومت بسیج احداث شده است.
"بمانعلی باقیان" عنوان کرد: سالن 9 دی به مساحت یکهزار و 200 مترمربع در محل سپاه شهرستان، سالن حوزه فاطمه الزهرا (س) ویژه خواهران به مساحت 450 مترمربع، سالن حوزه مقاومت محمد رسولالله به مساحت 450 مترمربع و سالن 450 مترمربعی حوزه شهید قدوسی از جمله این فضاهای ورزشی است.
وی خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از این سالنها در مجموع بیش از 2 هزار و 550 مترمربع برای بسیجیان فضای ورزشی فراهم شده است.
باقیان گفت: برای احداث این سالنها اعتباری بیش از 890 میلیون تومان از محل اعتبارات سپاه الغدیر استان یزد، کمکهای مردمی و ادارات و نهادهای شهرستان و شرکت سنگآهن مرکزی بافق تامین شده است.
گفتنی است، در این مراسم همچنین جمعی از بسیجیان ورزشکار بافق به مناسبت هفته بسیج، حرکات ورزشی و نمایشی اجرا کردند.