آیین تجلیل از واحد های برتر حوزه نظارتی دامپزشکی شهرستان بافق

آیین تجلیل از واحد های برتر حوزه نظارتی دامپزشکی شهرستان بافق در سال 1402 با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، امام جمعه شهرستان، فرماندار و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بافق، فاتحی نیا در این مراسم ضمن تجلیل از زحمات و خدمات همکاران این اداره در بخش نظارت گفت: با توجه به آنکه بخش عمده ای از غذای انسان ها شامل فرآورده های دامی می باشد، دامپزشکی از جایگاه و اهمیت ویژه ای در تضمین سلامت این فراورده ها برخوردار است و رسالت ویژه ای را بر عهده دارد.

فاتحی نیا مهم ترین عامل موثر در سلامت جامعه را درگرو سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی از چرخه تولید تا مصرف دانست و بیان کرد این امر محقق نمی شود مگر بانظارت صحیح در حوزه دامپزشکی.

وی با بیان آنکه نظارت مستمر دامپزشکی از مراکز پرورش دام و طیور تا زمان کشتار و عرضه به شهروندان به طور مستمر صورت می گیرد؛ به بیان مسائل و مشکلات مربوط به حوزه نظارتی سازمان دامپزشکی در شهرستان پرداخت

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به نظارت دامپزشکی بر گوشت قرمز و گوشت سفید تولید شده در کشتارگاه‌های طی یکسال گذشته، تصریح کرد: دامپزشکی با نظارت مستمر بر کشتارگاه های سطح استان باعث ورود گوشت قرمز و گوشت سفید بهداشتی به سطح بازار و از ورود گوشت قرمز و گوشت سفید غیر بهداشتی جلوگیری بعمل می آورد

فاتحی نیا در پایان گفت: فراورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی دارای مهر و لیبل دامپزشکی می باشند و شهروندان در صورت تهیه فراورده های خام دامی ممهور به مهر و لیبل نباید هیچگونه نگرانی بابت مصرف آن داشته باشند.

در ادامه این مراسم دهقان فرماندار شهرستان بافق ضمن قدردانی از تلاشگران این عرصه بخصوص همکاران اداره دامپزشکی شهرستان بافق بیان نمود: دامپزشکی برای سلامتی جامعه تا کنون خدمات ارزنده ای ارائه کرده و فعالیت آنها امری ضروری و مهم برای سلامت جامعه می باشد

حجت الاسلام حسینی امام جمعه شهرستان هم ضمن اشاره به اهمیت نظارتهای دامپزشکی در مراکز عرضع فراورده های خام دامی افزود: فراورده های خام دامی سالم و با حلیت کامل علاوه بر تاثیر بر جسم افراد، بر روح و روان آنها هم تاثیر بسزایی دارد

فرزانه سالاری رییس اداره دامپزشکی ضمن قدردانی از همکاری شرکت سنگ اهن مرکزی و اتاق اصناف در برگزاری این آیین افزود: شیوه تشویق و ترغیب و تجلیل علاوه بر ایجاد رقابت سالم بین متصدیان واحدها، منجر به کاهش تخلفات بهداشتی و در نهایت برقراری امنیت غذایی و سلامت سفره مردم خواهد شد.

حسن ختام این جلسه با تقدیر و تشکر از واحد های برتر عرضه فرآورده خام دامی در حوزه دامپزشکی در سال 1402انجام گرفت.​​​​​​​